keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kuulumisia kuvien muodossa

Naimalupa 6.7.2014


Pieni mies eilen 1kk!
Käytiin Sipen kanssa viime viikon perjantaina hiitillä, meni vähän huonosti, kun poni ei keskittynyt yhtään :/. Mutta sitten vetotreenis meni jo tosi kivoja vauhteja :)!
Meillä tällä hetkellä käytössä oleva ötökkämyrkky.
Mitä myrkkyä te käytätte? Tehoaako ötököihin vai ei?
Rippileirin jälkeen innostuin ratsastamaan Mipua vähän kentällä, toppatakki päällä...
(c) Emma
RIPARI ♥
Tuossa muutama kuva, anteeksi, että olen ollut ihan superlaiska bloggaaja.. Jos tästä taas yritettäisiin heräillä, postausta viime perjantain ratsastustunnista on tulossa, kun siltä on kuvia. Kävin viime viikolla Keskimäellä 3 kertaa tunneilla, nimittäin kurssin tunneilla oli tilaa. Maanantaina vähän estekoulua Roopella, joka oli oikein reipas poika ja tiistaina Hevillä tekniikkaa. Hevin kanssa meni tunnilla jotkut asiat tosi hyvin, mm. kääntäminen, mutta jotkut asiat ihan pipariksi. Perjantain tunnin ratsua en kerrokkaan, sen saatte tietää vasta postauksen lukiessanne ;).

Sipen kanssa ollaan normaalisti treenailtu, käytiin vetämässä perjantaina hiitti mikä meni vähän huonosti. Mutta tästä ei oo suunta kuin ylöspäin. Elokuun lopulla alkaa P-ajolupakurssi, eli ajelen nyt syksyllä poniajoluvan ja rupean ajamaan Sipellä kilpaa :). Mipun kanssa ollaan käyty aina välillä vähän maastoilemassa, lähinnä vaan humputeltu, pari hassua hyppyä otettu mukaan ja vähän kouluiltu. Pieni herra taas vaan kasvaa, pojasta on tullut jo rohkea poika, Sipen ja Pimpulan kanssa on parasta leikkiä, kun niitä voi retuuttaa harjasta oikei kunnolla :D. Vilmakin antaa nykyään tosi hyvin meidän perheenjäsenten hoivailla vauvaa, vieraille vähän luimii ja on äkänen. Pimpulakin yrittää kasvaa isoksi poniksi, vaikuttaa vaan vähän siltä, ettei inkkaritytöstä ikinä tule isoa ponia :(.

Kuten tuosta jo varmaan huomasitte, kävin kesäkuun lopussa rippileirillä vähän valaistumassa ja naimaluvan sain 6.7. Otettiin Sipen kanssa kuvat, isi kuvasi ekaa kertaa järkkärillä ja onnistu tosi hyvin noissa kuvissa :). Mutta ehdoton suosikki kaikista oli tuo ensimmäinen kuva, Sippe on siinä niin hienon näkönen ♥. On siitä tullut jo vähän raviponin näkönen, mitä nyt mahaa vielä pois pitää saada. Pyrin mahdollisimman pian kirjoittelemaan tunnin perjantain tunnista, kunhan saan ne kuvat :)! Seuraavaan postaukseen siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti